Followers

Sunday, December 1, 2013

ASTRO BAKAL ADA PESAING YANG HEBATKehadiran ABN Xcess bakal membuat pihak ASTRO pening kepala selepas ini dengan tawaran yang dibuat hanya RM29.99 sebulan dengan menyediakan 50 saluran pendidikan, informasi dan hiburan.

Adakah ini petanda kejatuhan ASTRO? atau satu persaingan sihat akan berlaku serta bil siaran televisyen berbayar di negara kita akan turun tidak lama lagi?

Patutlah sebelum ni Astro sibuk bagi siaran percuma kepada pelanggan. Dikatakan ABN juga menyediakan 7 channel HD daripada 50 saluran tanpa bayaran tambahan. Rakyat juga tidak perlu risau tentang cuaca di tempat anda kerana ABN ni boleh kena hujan.

ABN juga yang kini berada di Petaling Jaya sedang dalam proses pembinaan bangunan baru di Puchong, Selangor dimana bangunan baru tersebut merupakan stesen TV berbayar terbesar di Malaysia dengan kelengkapan serba canggih.

Lepas ini Omak Kau cukup yakin dan 110% percaya ... Astro akan hantar surat pemberitahuan bukan untuk maklumkan kenaikkan bil tetapi bil bulanan akan di turunkan.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright 2011 ILMU PEDOMAN HIDUP
Theme by perantaucyber
Template Powered by Blogger.