Followers

Thursday, October 10, 2013

Misteri Ular Gergasi Di Mesir Terbongkar

Sejak tahun dari lepas lagi banyak blog memaparkan gambar seekor ular gergasi yang telah ditangkap. Ular ini telah dibawah naik lori yang panjang. Nak tengok gambar sebenar? lihat gambar yang telah dizoom dibawah:Berita yang disebarkan dibawah:

Seekor ular gergasi yang menakjubkan telah dijumpai di Laut Merah dimana telah mengorbankan seramai 320 orang pelancong dan 125 penyelam dari Mesir. Ular ini telah berjaya dibunuh oleh sepasukan saintis profesional elit Mesir dan penyelam bertauliah. Nama-nama ahli sains yang mengambil bahagian dalam operasi menangkap ular gergasi tersebut ialah: Dr. Karim Mohammed, Dr. Mohammed Sharif, Dr. Mr.Sea, Pelajar Dr.Mahmoud dan Dr.Mazen Al-Rashidi

Manakala nama-nama penyelam yang mengambil bahagian dalam operasi menangkap ular gergasi tersebut diketuai oleh Ahmed, Abdullah Karim,Knight seorang nelayan, Wael Mohammed, Mohammed Haridi,Alvajuma seorang pakar lembing, Mahmoud Shafik,kumpulan Sharif. Bangkai ular tersebut telah dipindahkan ke dalam bilik simpanan haiwan antarabangsa di Sharm El Sheikh Mesir.

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright 2011 ILMU PEDOMAN HIDUP
Theme by perantaucyber
Template Powered by Blogger.