Followers

Wednesday, September 4, 2013

Aktor popular Adi Putra didakwa mempunyai hubungan sulit dengan isteri seorang ahli perniagaan.


Berita panas untuk hari ini, seorang ahli perniagaan berusia 56 tahun membuat laporan polis dan mendakwa pelakon terkenal Adi Putra mempunyai hubungan sulit dengan isterinya.

Ahli perniagaan itu membuat laporan polis kerana mengalami tekanan perasaan dan gangguan mental kerana sering bertengkar setiap hari sehingga menjejaskan perhubungannya bersama isteri.

Hubungan skandal mereka terbongkar apabila ahli perniagaan tersebut memeriksa telefon bimbit milik isterinya pada 7 Ogos lalu dan mendapati terdapat kandungan SMS, Instagram dan WhatsApp artis lelaki berkenaan yang mengandungi kata-kata dan gambar berunsur lucah.

Menurut sumber yang dimaklumkan kepada blog hiburan Rotikaya, Adi Putra dan wanita itu difahamkan baru sahaja berkenalan selama seminggu malah mereka berdua mengaku ada berbalas mesej sejak 29 Julai hingga 5 Ogos yang lalu dengan alasan hanya suka-suka tetapi tidak pernah berjumpa.

Adi Putra juga mengakui menerima panggilan daripada ahli perniagaan tersebut pada 7 Ogos dan dimarahi, diugut akan menghancurkan kerjayanya selain memastikan Adi Putra dihalau keluar oleh negara.

Sehubungan dengan itu, Adi turut membuat laporan polis tentang ugutan yang diterima kerana bimbang akan keselamatannya dan keluarga.

APAPUN, KEBENARANNYA HANYA MEREKA DAN ALLAH SAHAJA YANG TAHU.

By - Ohartis.com
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright 2011 ILMU PEDOMAN HIDUP
Theme by perantaucyber
Template Powered by Blogger.