Followers

Wednesday, October 2, 2013

Shila Amzah: 'Kenyataan tidak bertanggungjawab'

Shila Amzah 
 Shila Amzah

PENYANYI popular, Shila Amzah menafikan dakwaan blog tempatan yang mengaitkan perasaan traumanya terhadap keganasan lelaki kepada wanita kerana disebabkan perbuatan bekas kekasihnya kepada beliau sebelum ini.

Beliau yang kecewa dengan dakwaan tersebut menyifatkan kenyataan ditulis oleh sebuah blog itu sebagai tidak bertanggungjawab.

"Saya langsung tak kaitkan cerita saya dengan sesiapa pun. Jadi tolong takyah kaitkan la.. Siapa yang tulis itu memang tak bertanggungjawab la.

"Tolong lah blog yang tak bertanggungjawab ini. Maaf cakap tapi kalian tak jaga langsung sensitivity orang lain. Tulis ikut sedap sahaja," katanya menerusi laman Twitternya hari ini.

Beliau berkata demikian ketika mengulas dakwaan sesetengah pihak yang menimbulkan kontrovesi bahawa situasi dialami penyanyi ini terhadap keganasan lelaki melibatkan kekasih lamanya yang mana perpisahan mereka menjadi bualan ramai tidak lama dahulu.

Dalam blog serta portal hiburan hari ini membuat spekulasi bahawa status Shila di akaun Twitter yang takut untuk menonton filem Bencinta mengundang persoalan sama ada benar penyanyi ini pernah di kasari oleh individu yang pernah rapat dengan dirinya dahulu.

“Takut nak tengok Bencinta. Tapi teringin nak tengok Kak Nora (Danish) berlakon macam tu — takut terbayang-bayang. Been there. Esoklah gagahkan diri,” tulis Shila Amzah.

Shila yang dihubungi portal Gua baru - baru ini mengakui yang beliau pernah menjalani situasi seperti jalan cerita filem Bencinta di mana watak Nora Danish menjadi mangsa keganasan seorang suami lakonan Farid Kamil.

“Saya kemaskini status demikian kerana saya pernah mengalami situasi tersebut. Saya masih trauma dengan keadaan itu,” jelas beliau tentang status tersebut.

Dek kerana Shila Amzah tidak pernah berkahwin, ramai peminat mula berspekulasi yang situasi yang pernah dialami penyanyi ini melibatkan kekasih lamanya yang mana perpisahan mereka menjadi bualan ramai tidak lama dahulu.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright 2011 ILMU PEDOMAN HIDUP
Theme by perantaucyber
Template Powered by Blogger.